Més de 5.000 alumnes participen de la 5a Plaça del Llibre d’Alacant

La cita literària ha pres la plaça del Port del 23 al 25 d’abril de 2021

Aquest és el cinqué any que Alacant acull la Plaça del Llibre. L’esdeveniment, que s’ha celebrat a la Plaça del Port d’Alacant els dies 23, 25 i 25 d’abril de 2021, ha estat organitzat per la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura, Escola Valenciana – La Cívica, la Universitat d’Alacant, l’Associació d’Editorials del País Valencià (AEPV), l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC), Acció Cultural del País Valencià (ACPV), el Gremi de Llibreters Independents de les Comarques d’Alacant i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) organitzen la Plaça del Llibre a Alacant.

La capital de l’Alacantí ha vist superades totes les expectatives de la 5a edició de la Plaça del Llibre d’Alacant, en la qual s’han aconseguit doblar les vendes de l’edició anterior i també s’ha augmentat considerablement l’assistència, amb un 20% més de visites respecte a la quarta edició.

La Fundació Sambori i Escola Valenciana han organitzat per aquesta 5a Plaça del Llibre un cicle de contacontes amb Eva Andújar. A aquesta activitat han participat un total de 315 aules i més de 5.000 xiquetes i xiquets.

Una altra de les activitats que ha acollit la Plaça del Llibre ha sigut l’homenatge al contacontes Llorenç Giménez, on també s’ha presentat el recull Contes de per a tu (Perifèric), activitat organitzada per l’editorial i Escola Valenciana, i en la qual es vincularen els contacontes al món educatiu, fent valdre tota la trajectòria que va tindre Llorenç Giménez primer com a mestre i després com a contacontes.

A més, a aquest esdeveniment també s’ha organitzat la conferència ‘Dones que escriuen: la cara oculta de la literatura’, a càrrec de la professora de la Universitat d’Alacant Irene Mira-Navarro, activitat organitzada per la plataforma Alacant pel Valencià, de la qual forma part La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: