Escola Valenciana presenta “Unim-nos”, el 15é Disc de la Música en Valencià

Escola Valenciana presenta el 15é Disc de la Música en Valencià, l’edició del qual ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d’Alacant, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià (COM).

Unim-nos és el títol d’aquest disc recopilatori de 21 cançons en valencià, que artistes i grups cedeixen desinteressadament, i que pretén visibilitzar algunes de les creacions musicals dels últims mesos – sobretot de l’any 2020 – dins del panorama musical en valencià. El recopilatori arreplega tota mena d’estils musicals, des de ritmes de dancehall, reggae o cumbia de Maluks, a les balades en acústic d’Andreu Valor, que canta amb la col·laboració de Samantha Gilabert.

El 15é Disc de la Música en Valencià “Unim-nos” compta amb la col·laboració dels grups i cantants JazzWoman, BlackFang, Tenda, Inèrcia, Aspart, Nuc, Atlàntic, Vienna, Aina Palmer, Malparlat, Maluks, Pau Alabajos, Rebeca Mut, Andreu Valor (amb Samantha), Eva Gómez, Néstor Mir, Verdcel, Ann, Pete Lala, Marala i Jonatan Penalba.

Amb la publicació del 15é Disc de la Música en Valencià, Escola Valenciana referma el seu objectiu de donar suport al treball fet pels cantants i grups que empren el valencià a l’hora d’expressar el seu missatge musical. Es tracta d’un disc promocional, que no està a la venda i que es reparteix gratuïtament entre les persones que participen en les activitats d’Escola Valenciana, també disponible de forma lliure al Bandcamp d’Escola Valenciana (https://escolavalenciana.bandcamp.com), a Youtube i Spotify.

El llistat de cançons d’aquest 15é CD de la Música en Valencià:

1. JAZZWOMANAcí tenim
Malèfica (Propaganda pel Fet! 2020).

2. BLACKFANGA foc lent
A foc lent (Ànima Records, 2019)

3. TENDA  – Contra la paret
Tenda (Autoedició, 2019)

4. INÈRCIACaminàvem junts
Magnetismes (Halley Supernova, 2020)

5. ASPARTEufòria
Pols al vent (Autoedició, 2020)

6. NUC  – Allò que volíem fer 
Tridimensional (Segell Microscopi, 2020)

7. ATLÀNTIC  . L’ambulància 
Volem els ponts (Autoedició, 2020)

8. VIENNAPer un grapat de dòlars
Hem trobat un pis per a llogar (LCM Records, 2020)

9. AINA PALMERNietszche
Psicobomba (Autoedició, 2020)

10. MALPARLATTaronja
Poèticament incorrecte (Autoedició, 2019)    

11. MALUKSOlor d’ones 
Olor d’ones (Propaganda pel Fet!, 2020)

12. PAU ALABAJOSKintsugi
Les hores mortes (RGBSuports, 2020) 

13. REBECA MUT  – És hora de nàixer
Dones salvatges (Picap, 2020)

14. ANDREU VALOR  – Et declare la pau [amb Samantha Gilabert]
Insurrecte (Bureo músiques/La Fera CC, 2020)

15. EVA GÓMEZ  – El cel i les formes del vet
El cel i les formes del vent (Autoedició, 2020)

16. NÉSTOR MIRAmic meu
Un immens i infinit continent (Malatesta Records, 2020) 

17. VERDCELEl temps dels arbres
SOS L’Estenedor / Ndlh Records 2020)

18. ANNAlabama
Les sardines (364 Produccions, 2020)

19. PETE LALAColors
Colors (Autoedició, 2020)

20. MARALA  – A tren d’alba
A trenc d’alba (U98 Music, 2020)

21. JONATAN PENALBAEl dia que tot rebente
Reversions (Temps Record, 2020)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: