La XVIII Nit d’Escola Valenciana es celebrarà el 13 de novembre a Vila-real

Escola Valenciana presenta la 18a Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà a Vila-real (la Plana Baixa) el pròxim dissabte 13 de novembre de 2021.

Aquest acte, que per primera vegada visitarà la Plana Baixa, tindrà lloc a les 19 hores a l’Auditori Municipal i estarà conduït per la periodista i poetessa vila-realenca Susanna Lliberós i i dirigit per la dramaturga Núria Vizcarro. Tot seguit, Escandell Teatre oferirà una actuació a la Plaça Major del municipi. Per a acudir de públic a l’acte, cal visitar el web 18nit.escolavalenciana.org i inscriure’s.

Cada any, Escola Valenciana reuneix Activistes i persones vinculades a l’entitat, representants institucionals i personalitats valencianes. La Nit d’Escola Valenciana és també el moment en el qual es reconeix la tasca de Normalització de la nostra llengua que realitzen persones i col·lectius, i es lliuren els guardons  ‘Intentant la Llibertat’, de l’escultor valencià Andreu Alfaro, que reconeixen la Trajectòria Individual, l’Ús social del Valencià i el guardó Extraordinari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: