Escola Valenciana inicia la segona crida a projectes d’EscolaLAB

La primera convocatòria va aconseguir recaptar 17.805 € per a projectes de promoció del valencià

Escola Valenciana ha iniciat aquest dimecres 1 de juny una nova crida a projectes d’EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià.

EscolaLAB és el laboratori d’idees amb el qual Escola Valenciana pretén impulsar i fer realitat projectes culturals, musicals, audiovisuals o socials que siguen innovadors i tinguen el valencià com a llengua vehicular.

Les persones, entitats, organitzacions o empreses interessades a presentar un projecte a aquesta segona convocatòria tindran de l’1 de juny fins al 15 de juliol per a fer-ho, directament al web https://escolalab.org. A partir d’aquesta data, l’entitat avaluarà les propostes rebudes i farà públic els projectes seleccionats, que comptaran amb l’assessorament i experiència logística d’Escola Valenciana per a assolir el seu finançament en setembre “amb les màximes garanties d’èxit”.

Sobre EscolaLAB

EscolaLAB és una iniciativa d’Escola Valenciana i compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Àrea de Cultura de la diputació de València. A més, EscolaLAB compta amb la col·laboració de la plataforma de microfinançament Verkami, que també aporta el seu suport tecnològic.

La primera edició d’EscolaLAB va aconseguir fer possible els projectes L’Squad d’Aitor i Júlia (Tresdeu), Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook) i Guillem, nosaltres no t’oblidem (Associació Cultural Bassot). A més, es van recaptar un total de 17.805 € gràcies a vora 500 mecenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: