La XIX Nit d’Escola Valenciana se celebrarà el 26 de novembre a Altea

A l’acte es lliuraran els guardons “Intentant la llibertat” de l’artista Andreu Alfaro

La Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà el 26 de novembre al Palau d’Altea (la Marina Baixa), és la vetlada anual de l’entitat en el qual es reuneixen persones vinculades a Escola Valenciana, així com representants institucionals on es lliuren els guardons d’Escola Valenciana a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la nostra llengua en diversos àmbits. A més, aquest acte és el context en el qual es presentarà la Imatge de les Trobades d’Escola Valenciana 2023.

A aquest acte, l’entitat lliurarà el premi Intentant la llibertat, de l’artista i escultor valencià Andreu Alfaro, que reconeixen la Trajectòria Individual, l’Ús social del Valencià i el guardó Extraordinari.

Per a acudir de públic a l’acte, cal visitar el web 19nit.escolavalenciana.org i inscriure’s. Aquest esdeveniment està organitzat per Escola Valenciana i la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altea, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: