Escola Valenciana organitza el III Cicle de cinema valencià a Barcelona

L’esdeveniment, d’accés gratuït, se celebrarà als Cinemes Girona

Escola Valenciana i Espai País Valencià organitzen el III Cicle de cinema valencià a Barcelona. L’activitat, d’accés gratuït, tindrà lloc els pròxims 10 i 11 de novembre de 2022 als Cinemes Girona de Barcelona (carrer de Girona, 175), amb l’objectiu de visibilitzar la producció cinematogràfica valenciana a Catalunya. 

Enguany, la programació acull tres pel·lícules: Nosaltres no ens matarem amb pistoles, de la directora Maria Ripoll (2022), el pròxim dijous, 10 de novembre, a les 20.00 hores; així com el documental Carceller, l’home que va morir dues vegades (2021), de Ricardo Macián, el divendres 11, a les 18.00 hores. La cinta que acaba d’encetar la Mostra de València El que sabem (2022), de Jordi Nuñez, es projectarà a continuació, a les 20.00 hores, amb la participació de l’actor Mauro Cervera. 

La presidenta d’Escola Valenciana, Alexandra Usó i Cariñena, inaugurarà les sessions,  que compten amb la col·laboració de Drac Màgic i el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: