Bromera i Escola Valenciana signen un conveni de col·laboració per a fomentar l’ús del valencià

Bromera i Escola Valenciana signen un conveni de col·laboració per a fomentar l’ús del valencià

L’editorial destina un percentatge de l’import de les vendes de llibres educatius a patrocinar les activitats de l’organització en defensa de la llengua

Bromera i Escola Valenciana han renovat el conveni de col·laboració per a seguir fomentant de manera conjunta l’ús del valencià en tots els àmbits socials i, especialment, en l’educació. La signatura de l’acord s’ha fet efectiva després d’una visita a les instal·lacions de l’editorial per part d’Alexandra Usó, presidenta d’Escola Valenciana, i Maria Nebot, tresorera de l’entitat.

L’acord arriba en un moment de bona relació entre les dos entitats i manifesta la  voluntat de les parts de seguir treballant en la defensa del valencià. Amb aquest objectiu, Bromera cedix un percentatge de la facturació anual de la venda de llibres d’educació a Escola Valenciana. La col·laboració es manifesta amb la inclusió del logotip de l’entitat beneficiària en els materials escolars que publica l’editorial.

Entre altres, ambdós entitats promocionen la campanya «Amb el valencià, fem pinya», que inclou accions de promoció lingüística en diversos formats, entre d’altres, les campanyes a les xarxes socials.

Altres accions que porta a terme Bromera són la participació en les Trobades d’Escoles en Valencià, la impressió i difusió de materials per a promocionar la lectura en la nostra llengua o l’elaboració de la revista l’Illa, amb més de 30.000 subscriptors i una de les poques publicacions literàries en valencià que es manté en actiu.

“A Bromera sempre hem tingut clar que volem seguir treballant per tal de defensar el valencià i Escola Valenciana és un dels nostres col·laboradors més importants. Amb la renovació del conveni, fem un pas més en la promoció de la nostra llengua i seguim contribuint a la seua normalització” assegura Josep Gregori, editor de Bromera.

 “Un any més, renovem el compromís de col·laboració entre Escola Valenciana i bromera. Ambdues organitzacions treballem juntes des de fa molts anys per a defensar la nostra llengua i la signatura d’aquest conveni fa palesa aquesta col·laboració, amb la qual Bromera ens acompanya i dona suport a projectes per a potenciar un ensenyament en valors i en valencià” ha afirmat la presidenta d’Escola Valenciana, Alexandra Usó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: