Escola Valenciana crida a participar en el concert del 25 d’abril a València

Hi actuaran Josep Nadal i Àlex Seguí, El Diluvi, Esther, Jazzwoman, Colomet, Maluks, Marala, Cor Dona Veu i La Fúmiga

Escola Valenciana participarà en la commemoració de la diada del 25 d’abril a València. La nostra és una de les entitats col·laboradores dels actes convocats per Acció Cultural del País Valencià el pròxim 22 d’abril sota el lema “Horitzó País Valencià”, amb què ens reivindiquem com a poble sobirà, unit, alegre, combatiu i amb futur. 

Aquesta jornada de cultura i activisme, en què commemorarem, a més, el 30è aniversari de l’assassinat de Guillem Agulló, acollirà el concert produït per Pro21 a la Plaça de Bous, a les 21.00 hores, amb les actuacions de Josep Nadal i Àlex Seguí, El Diluvi, Esther, Jazzwoman, Colomet, Maluks, Marala, Cor Dona Veu i La Fúmiga. L’entitat, que hi participarà, a més, en la manifestació pels carrers de València, des de la plaça de Sant Agustí a les 18.00 hores, comboia la ciutadania a participar d’aquest esdeveniment tan excepcional. 

“Tenim ganes de fer nostres els carrers, per tal de reivindicar els drets del nostre poble, que en són molts: des d’aturar l’ampliació del port de València, fer valdre el dret a l’habitatge fins a alçar la veu per la memòria democràtica, el moviment feminista sense fissures, el finançament autonòmic o la reciprocitat. Necessitem il·lusionar-nos i empoderar-nos pel futur del nostre estimat País Valencià. No podeu faltar, us hi esperem!”, ha manifestat la presidenta Alexandra Usó i Cariñena. 

Les entrades del concert encara estan disponibles ací. Si eres activista pel valencià tens descompte en comprar-la. Recorda que pots afegir un donatiu a les organitzacions i entitats convocants indicant-ne l’import al camp “Vull contribuir amb un donatiu”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: