Escola Valenciana llança la 3a edició d’EscolaLab per a promoure projectes culturals en valencià

El termini per a presentar les propostes acaba el 28 de maig 

Escola Valenciana ha llançat la 3a edició d’EscolaLAB, la plataforma de micromecenatge especialitzada a fer possibles projectes culturals i socials de promoció del valencià. 

Les persones, entitats, organitzacions o empreses interessades a presentar propostes tindran fins al pròxim 28 de maig per a fer-ho directament al web escolalab.org. Aleshores, l’entitat avaluarà les propostes rebudes i publicarà els projectes seleccionats, que comptaran amb l’assessorament i experiència logística d’Escola Valenciana per a assolir el seu finançament en setembre.

Sobre EscolaLAB

EscolaLAB és el laboratori de projectes en valencià que impulsa Escola Valenciana amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, l’Àrea de Cultura de la Diputació de València i la plataforma de microfinançament Verkami, per tal de promoure projectes culturals, musicals, audiovisuals, socials, turístics, patrimonials… innovadors que tinguen el valencià com a llengua vehicular. 

Escola Valenciana comparteix tots els seus canals de difusió i recursos de suport, assessorament i formació per a amplificar els projectes i possibilitar que assolisquen els seus objectius de microfinançament. Participar en EscolaLAB és totalmente gratuït. 

Les darreres edicions, EscolaLAB va fer possible els projectes L’Squad d’Aitor i Júlia (Tresdeu), Un Món de Paraules 2.0: El valencià és divertit (ItBook), Guillem, nosaltres no t’oblidem (Associació Cultural Bassot), El Recapte (Francesc Miralles, Andrea Kruithof i Juan Cardona) i Pelletes tornarà! (Col·lectiu Revolta 1873), amb 26.000 euros recapdats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: