Escola Valenciana organitza un debat sobre el futur del valencià en l’educació

Conselleria, alumnat, professorat i famílies encaren els reptes del PEPLI a les portes de les eleccions

Escola Valenciana i la Universitat de València han organitzat la taula redona i debat “El present i el futur del valencià en el sistema educatiu”, amb representants de l’Administració, professorat, alumnat i famílies, per tal de promoure, a les portes de les eleccions, l’anàlisi de l’estat actual i els reptes de la llei de plurilingüisme per a les comunitats educatives. L’activitat tindrà lloc demà dimecres, 3 de maig, a les 18.00 hores, en el Centre Cultural La Nau de València. 

Hi participaran la directora general d’Innovació Educativa, Reis Gallego Perales, el president de la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de València (FAMPA València), Rubén Pacheco Díaz; el representat del Bloc d’Estudiants Agermants (BEA) de la Universitat de València Jordi Casanova Gómez i la directora de l’IES Figueras Pacheco d’Alacant, Glòria Gómez Monllor. A més, hi assistiran la Federació d’Educació CCOO PV i l’STEPV. Moderarà la periodista i professora de la Universitat de València Maria Iranzo-Cabrera

L’objectiu d’aquesta acció, promoguda per la Comissió d’Educació d’Escola Valenciana, és generar un espai de diàleg social i polític entorn del model de plurilingüisme, per tal d’identificar les fortaleses i les febleses del sistema des de diferents àmbits i experiències quotidianes. En aquest sentit, Escola Valenciana presentarà una nova eina de participació perquè equips directius, docents, famílies i alumnat avaluen el Programa d’Educació Plurilingüe i Intercultural (PEPLI) i el Projecte Lingüístic de Centre (PLC).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: