Escola Valenciana col·labora en les Jornades UEM de València sobre innovació en l’ensenyament de llengües

Escola Valenciana col·labora en les VI Jornades d’Experiències Plurilingües “Innovació i transformació en l’ensenyament de llengües amb tecnologia educativa”, que organitza la Unitat per l’Educació Multilingüe de la Universitat de València els pròxims 26 i 27 de setembre a la Facultat de Magisteri de València. 

L’ús de les tecnologies digitals en l’aprenentatge de llengües centra la programació, dirigida a professorat en actiu i amb la participació de docents i personal investigador de centres i projectes educatius diversos arreu del País Valencià i Catalunya. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció. Les places són limitades, per la qual cosa es recomana inscriure’s-hi al més prompte possible mitjançant l’enllaç següent:  https://esdeveniments.uv.es/102934/detail/vi-jornades-drexperiencies-plurilingues-innovacio-i-transformacio-en-lrensenyament-de-llengues-amb-.html

El programa recull les conferències “Innovar per a transformar. Sobre la transformació digital als centres educatius”, a càrrec de la catedràtica de Tecnologia Educativa de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Mercè Gisbert Cervera, i “Rutes i viatges literaris per a l’estímul de la competència lingüística i literària”, amb Alexandre Bataller, de la Universitat de València, i Olga Gagballo, de l’IES La Vall de Segó, de Benifairó de les Valls. També, la presentació del projecte “Les actituds lingüístiques sobre l’educació multilingüe”, de Miquel Nicolàs i Francesc J. Hernàndez Dobon, de la Universitat de València, així com el treball d’innovació educativa de GIEL-INNOVACIÓ, amb Pilar Garcia Vidal i Alícia Martí. 

Les Jornades UEM inclouen les comunicacions: “Treball plurilingüe amb l’àlbum il·lustrat a Infantil, de Marina Ferri, del Col·legi Parque Santa Ana, de València; “El tractament del valencià i l’anglès a les escoles valencianes, de Margarida Castellano i Alícia Martín, de la Universitat de València; “La comprensió lectora en valencià en relació als PLC”, amb Voro Machancoses, del CEIP Federico Maicas, de Torrent; “D’un context multicultural a un treball educatiu transcultural: tres seqüències TILC”, d’Alejandro Caro, del CEIP Playas de Orihuela; “La Valencianada, una experiència de geolocalització amb l’ús del mòbil adaptable”, de Ramon Peris, de l’IES Maria Moliner, de Port de Sagunt, Paco López i Bàrbara Peris, d’1entretants; “Foment de la lectura i aprenentatge en contextos digitals”, d’Anna Carbonell, de l’IES Benicalap, de València; “La videoressenya com a pràctica lectora socialitzadora”, d’Aina Reig, de la Universitat de València; i “El bibliotràiler com a recurs didàctic a 2n d’ESO, de Maria Escrivà, de l’IES Districte Marítim, de València. 

L’activitat acull, a més, el fòrum sobre el projecte EGRAMINT per a l’ensenyament de la gramàtica, coordinat per Carmen Rodríguez-Gonzalo, de la Universitat de Valencià, amb la participació d’Esther Monzó, del CEIP Camp de Túria, de Riba-roja del Túria; Amparo Noguera, del CEIP José Maria Boquera, de Carcaixent; Victoria Abad Beltrán, de l’IES Clot del Moro, de Sagunt, Jorge Piqueres Calatayud, de l’IES La Serrania, de Villar del Arzobispo, i Carolina Grau Montesinos, de l’IES Llopis Marí, de Cullera; Joan Vicent Sempre, mestre de Primària i integrant de l’equip EGRAMINT i Laura Solaz, estudiant de Magisteri. Al fòrum sobre l’àmbit social i ligüístic, coordinat per Pilar Garcia Vidal, de la Universitat de València, amb la participació de Joan Carles Queralt, de l’IES Serpis, de València; Josep Genís, de l’IES Andreu Alfaro, de Paiporta; Patricia García i Belén Jiménez, de l’IES Andreu Sempre, d’Alcoi. 

La Unitat d’Educació Multilingüe de València organitza aquesta acció formativa amb el Grup Consolidat d’Innovació Docent en Ensenyament de Llengües GIEL-INNOVACIÓ i el Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, amb la col·laboració de la Facultat de Magisteri, la Càtedra Interuniversitària de Transformació Educativa Carme Miquel, el Servei de Llengües i Política Lingüística i Escola Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: