Rosa Serrano, la Fundació Full i el CEIP Bosco de Cocentaina, premiats en la XX Nit d’Escola Valenciana

· A l’acte, que se celebrarà el 18 de novembre a Cocentaina, es lliuren els guardons “Intentant la llibertat” de l’artista Andreu Alfaro

· Inscripcions a l’acte i reserva del sopar en: http://20nit.escolavalenciana.org

La Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà el 18 de novembre al Centre Cultural El Teular de Cocentaina (el Comtat), serà el lloc escollit per a retre homenatge a l’escriptora i editora Rosa Serrano, la fundació Full pel Llibre i la Lectura i el CEIP Bosco de la capital del Comtat per la tasca desenvolupada en defensa de la nostra llengua.

La cita, que arriba ja a la seua vintena edició, és la trobada anual en la qual es reuneixen persones vinculades l’entitat, així com representants institucionals, on es lliuren els guardons d’Escola Valenciana a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la nostra llengua en diversos àmbits i que enguany té també el suport de l’Ajuntament de Cocentaina, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant.

A aquest acte, l’entitat lliurarà els premis “Intentant la llibertat“, dissenyats per l’artista i escultor valencià Andreu Alfaro. Així, es lliuraran tres guardons: a la Trajectòria Individual, enguany per a l’escriptora i editora Rosa Serrano; a l’Ús social del Valencià, en aquesta ocasió per a la Fundació Full pel foment del Llibre i la Lectura; i, finalment, el guardó Extraordinari s’atorgarà al CEIP Bosco de Cocentaina.

En aquesta ocasió, la gala estarà conduïda per la periodista Amàlia Garrigós i comptarà amb la veu d’Andreu Valor per a posar el toc musical a la jornada on també es presentarà la imatge, lema i pobles de les Trobades d’Escola Valenciana 2024.

La Nit d’Escola Valenciana es tancarà amb el també tradicional sopar de gala al restaurant L’Escaleta de Cocentaina, i tindrà un cost de 42 euros per a les persones activistes i 45 per a públic general. Per a poder assistir, és necessari comprar tiquet al següent enllaç abans del pròxim 13 de novembre: http://20nit.escolavalenciana.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: