Escola Valenciana i La Repartidora col·laboren per a la dinamització cultural i la defensa de la llengua

Unes jornades pel valencià i la venda de les samarretes de les Trobades són alguns dels acords del conveni

Escola Valenciana i La Repartidora han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració entre les entitats per a treballar juntes en la dinamització cultural i el foment i la defensa de la llengua pròpia del País Valencià.  

Així, prèvia aprovació de les respectives assemblees i juntes directives, ambdues entitats han establert punts de treball comuns, com l’organització d’unes jornades pel valencià que ajuden a blindar la unitat de la llengua o la difusió recíproca de les activitats que realitzen per tal de promoure el coneixement mutu entre les persones associades a cadascuna.

A més a més, amb aquest nou conveni, la llibreria tindrà presència a les cites de Trobades 2024 amb un espai propi per a la venda de llibres. Alhora, La Repartidora serà un punt de venda físic de les samarretes de les Trobades 2024, facilitant així la compra a les persones que vulguen adquirir-la i no s’hi puguen desplaçar. 

Un comentari a “Escola Valenciana i La Repartidora col·laboren per a la dinamització cultural i la defensa de la llengua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: