COVALBA organitza la primera edició del concurs musical “Premi Ressonant”

Els 5 projectes finalistes actuaran a l’escenari de la I Trobada de Secundària i Batxillerat de la Vall d’Albaida que es realitzarà el dia 14 de juny de 2024 a Ontinyent

La Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià (COVALBA), amb el suport de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent, Escola de Música Ad Libitum, l’Agrupació Musical d’Ontinyent, l’IES Jaume I i l’IES l’Estació d’Ontinyent han impulsat enguany un nou projecte, adreçat al talent jove emergent, i que porta per títol “PREMI RESSONANT”.

Així, es tracta d’un concurs musical per a nous talents que interpreten en valencià. Concretament, per tal de poder participar, cal que aquelles bandes de música, solistes o propostes artístiques que es vulguen presentar tinguen entre els 16 i 25 anys i empren el valencià com a llengua vehicular de les seues interpretacions.

El període d’inscripcions s’obri aquest dijous, 1 de febrer, i romandrà obert fins a l’1 de maig de 2024. Per a participar, han d’emplenar una fitxa artística on s’incloga una presentació detallada del projecte (membres, centres educatius de procedència, trajectòria del grup i fotografia, entre altres); les dades personals de la persona de contacte (nom, cognoms, telèfon i correu electrònic); el títol de les cançons amb les quals es participa (una de les propostes artístiques haurà de ser de creació pròpia); i els enllaços al material audiovisual de descàrrega. Tota la informació està detallada en aquest formulari.

Una vegada es reben les propostes, un jurat les valorarà i el 15 de maig es publicaran a la web i xarxes socials de COVALBA les propostes artístiques finalistes.

Els 5 projectes finalistes actuaran a l’escenari de la I Trobada de Secundària i Batxillerat de la Vall d’Albaida que es realitzarà el dia 14 de juny de 2024 a Ontinyent. Mentre que els guanyadors, rebran a més, dos abonaments del Feslloc, el festival de música organitzat per Escola Valenciana, per al primer i segon classificat. A més a més, els primers classificats rebran un premi en metàl·lic de 300 euros.

Des de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i ús del valencià, han explicat que aquest concurs i concert són “una ocasió única per gaudir en directe de les noves promeses musicals en el marc de la I Trobada de Secundària i Batxillerat de la Vall d’Albaida” i han animat a la gent a participar.

Consulteu les bases ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: