Escola Valenciana presenta el Tasta el Valencià a la Plaça del Llibre de Gandia

Escola Valenciana col·labora en la 4a Plaça del Llibre de Gandia, que tindrà lloc del 16 al 19 de maig a la plaça Jaume I sota el lema “Arrels i territori”. Per mitjà de la Coordinadora Safor-Valldigna pel valencià, la programació acull la presentació del llibre de la campanya Tasta el Valencià, del Voluntariat pel Valencià, el dissabte 18 a les 11.30 hores, a la biblioteca central, amb la participació de l’activista Xon Doménech.

“Des d’Escola Valenciana pensem que iniciatives com la de la Plaça del llibre de Gandia són una oportunitat única per acostar a la ciutadania, no solament totes aquelles novetats editorials en la nostra llengua, sinó també tots aquells iniciatives i entitats que treballen en aquest sentit. És per això que la Coordinadora Safor Valldigna pel Valencià hi participa cada any, ja no tant per a presentar obres escrites sinó per tal de donar a conèixer projectes de promoció lingüística com és el cas del projecte Tasta el Valencià, amb què intentem acostar la llengua a les persones nouvingudes a través del vocabulari genuí lligat a la nostra gastronomia, una manera d’integrar la gent que viu ací en els costums culinaris, en la llengua pròpia i tot això a través d’una activitat tan lúdica com és preparar un plat típic de cada comarca”, ha manifestat la presidenta de la Coordinadora per la llengua Safor Valldigna, Pilar Gregori Monzó.

La Plaça del Llibre de Gandia suma la participació de més d’una trentena d’editorials i institucions i vora 2.500 títols a disposició del públic, una programació transversal dirigida a tots els públics, amb Vicent Andrés Estellés i les propostes arrelades al territori com a protagonistes, completarà les quatre jornades del festival literari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: