Escola Valenciana replega signatures per a exigir la dimissió del conseller d’Educació

Escola Valenciana replega signatures per a exigir la dimissió del conseller d’Educació

L’entitat anuncia mobilitzacions i accions per a paralitzar la llei educativa

Escola Valenciana ha llançat una campanya de recollida de signatures per a exigir la dimissió del conseller d’Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, davant l’aprovació de la nova llei educativa demà dijous 27 de juny. 

Així, a través del web www.escolavalenciana.org/web/rovira-dimissio/, l’entitat diu no a la Llei Rovira, la qual comporta una modificació profunda del sistema educatiu valencià i del tractament que hi rep la llengua pròpia i oficial del país i demana la dimissió del conseller que l’ha impulsada. És per això que presentarà aquesta petició al govern valencià amb les signatures de les persones adherides. 

A més, Escola Valenciana ha indicat que acudirà a la manifestació convocada aquest dijous a València, Alacant i Castelló per Plataforma per l’Ensenyament Públic -de la qual forma part l’entitat- per a plantar-se pel valencià i en contra de la norma, que atempta contra els drets de la ciutadania valenciana, específicament de l’alumnat, i perverteix el significat de la paraula “llibertat”, utilitzada de manera parcial i fal·laç. Per a aquesta cita, l’entitat ha posat a l’abast de la ciutadania diverses pancartes que es poden descarregar i imprimir

Finalment, Escola Valenciana ha recordat que continuarà amb les mobilitzacions i accions encetades per a aturar aquesta injusta llei, i ha insistit en la importància de la mobilització ciutadana envers les polítiques reaccionàries i regressives de PP i Vox, que atempten contra drets fonamentals i valors democràtics com la igualtat, la justícia i el pluralisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: