Escola Valenciana i Abacus cooperen per la dinamització cultural i la promoció del valencià

Escola Valenciana i Abacus cooperen per la dinamització cultural i la promoció del valencià

El conveni de col·laboració inclou el patrocini de les Trobades d’Escola Valenciana

Escola Valenciana i la cooperativa Abacus han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure la dinamització cultural i educativa, així com la promoció del valencià. L’acord reforça el compromís entre ambdues entitats per cooperar en la promoció de la llengua i la cultura al País Valencià. 

L’acord inclou la organització d’activitats culturals, presentacions de llibres o xerrades d’Escola Valenciana a les llibreries i espais d’Abacus al País Valencià, la campanya comercial “Nadal regala en valencià” i el patrocini de projectes com les Trobades d’Escola Valenciana. 

La presidenta d’Escola Valenciana, Alexandra Usó i Carinyena, ha agraït el suport d’Abacus. “Ha estat una entitat que ha acollit les nostres activitats i els nostres projectes sempre, de manera que, amb aquest conveni, oficialitzem i estretim aquesta relació de col·laboració i continuem fent xarxa per la llengua i la cultura al nostre país”. 

Per la seua part, el director territorial d’Abacus a València, Marcos Montero, ha explicat que aquesta acció “constata l’aposta que des de sempre hem fet per la cultura, la llengua i l’educació valencianes, en un moment en què, des de les principals institucions valencianes, actuen en contra dels valors comuns d’estima i protecció d’aquelles senyes d’identitat, com la cultura, l’educació i la llengua valenciana, que sempre han estat d’ampli consens”. 

Amb el suport de: