Bústia PLC

Escola Valenciana presenta ‘Bústia PLC‘, una nova eina de participació a la disposició d’equips directius, alumnat, professorat i famílies per a recopilar el Programa d’Educació Plurilingüe i Intercultural (PEPLI) i el Projecte Lingüístic de Centre (PLC).

Des d’Escola Valenciana, volem identificar aquelles situacions que es poden esmenar i millorar per tal d’incrementar la presència del valencià als centres i tractar d’aconseguir la igualtat lingüística al sistema educatiu.

‘Bústia PLC’ és un formulari de lliure accés perquè les comunitats educatives puguen fer constar les experiències d’incompliment de la normativa vigent.

Les dades recollides s’incorporaran automàticament a l’Informe de denúncies dels drets lingüístics al País Valencià que elaborem pel Dia dels Drets Lingüístics al País Valencià, el 4 de desembre. La informació servirà, a més, per a tindre una fotografia de situació en concloure el curs escolar perquè els agents educatius puguen prendre decisions basades en aquestes realitats.

Bústia PLC:

Amb el suport de: