Cinema

Escola Valenciana té l’objectiu de contribuir a la normalització de la nostra llengua en l’àmbit del cinema, perquè és molt important que l’alumnat valencià es trobe amb referents que parlen en la nostra llengua tant a l’escola com al carrer.
El Cinema a l’Escola arriba cada tardor a les sales de cinema de moltes poblacions valencianes per oferir als infants i joves les novetats cinematogràfiques del moment amb el segell de versió valenciana.
Cada pel·lícula ve acompanyada d’una fitxa didàctica que permet treballar-la posteriorment a l’aula i fomentar així el coneixement de diferents aspectes del llenguatge cinematogràfic entre els i les escolars.
Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració d’ajuntaments valencians que veuen en el Cinema a l’Escola una oportunitat de normalitzar la nostra llengua en un àmbit tan important al segle XXI com és el sector de l’audiovisual i el cinema.
Descarrega’t el catàleg 2019-2020 en pdf


La Cinemateca, que Escola Valenciana ofereix als ajuntaments i centres educatius valencians, dona la possibilitat de veure en línia de forma il·limitada una selecció de 7 pel·lícules en valencià, diferenciades per cicles, a les escoles durant tot el curs 2020/2021.

Amb el suport de: