Campanya de matriculació 2020/21

L’educació plurilingüe és el camí del futur per a les noves generacions, en un món ple de reptes que reclamen respostes educatives adequades, en què les competències lingüístiques són instruments que interpretaran les noves realitats que viuran. Per això, l’aprenentatge i l’ús vehicular del valencià, del castellà i de l’anglés resulta tan necessari. Un bon percentatge d’horari lectiu en valencià, garanteix l’ús vehicular i l’aprenentatge del castellà i de la llengua estrangera presents a l’ensenyament plurilingüe i aconsegueix uns millors resultats. Quasi 40 anys dels programes d’ensenyament en valencià, ho avalen. 

No ho diem sols nosaltres, sinó que així ho acrediten les unitats per a l’educació multilingüe de les universitats valencianes. A tot el món, les investigacions científiques coincideixen que la diversitat lingüística promou en l’ensenyament uns valors democràtics que després revertiran en la convivència ciutadana i obriran la porta a les oportunitats laborals del futur. I demostren que l’aprenentatge  de més llengües facilita un millor accés a la societat de la informació i el coneixement.

Per tot això, des d’Escola Valenciana volem animar-vos a triar aquells centres educatius amb programes lingüístics que fan del valencià la llengua vehicular d’aprenentatge, i que conjuguen el castellà, la llengua cooficial, amb la incorporació de l’anglés i/o d’altres llengües estrangeres, adaptades a un plurilingüisme equilibrat en què el projecte lingüístic de centre és el camí de l’excel·lència. 

Descarrega’t el fullet informatiu:

AMB EL SUPORT DE LES UNIVERSITATS PÚBLIQUES VALENCIANES:

Si tens qualsevol dubte sobre la matriculació del proper curs o quins centres recomanem triar, escriu-nos la teua consulta i et respondrem:

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure d'informar les persones interessades de les circumstàncies i condicions del tractament de les seues dades i dels drets que les assisteixen, posem a la seua disposició la següent informació. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Fundació Escola Valenciana. FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES SEUES DADES: Resoldre dubtes sobre la campanya de matriculació. CONSERVACIÓ DE LES DADES: Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïdes posteriorment mitjançant els processos segurs de l'organització. Legitimació per al tractament: Interés legítim de les parts per donar resposta a la sol·licitud d'informació. PERSONES DESTINATÀRIES DE LES SEUES DADES PERSONALS: No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi haja una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals. ELS SEUS DRETS: Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Fundació Escola Valenciana, en Josep Grollo Nº91, 46025 València (València) a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

Amb el suport de: