XX NIT D’ESCOLA VALENCIANA

Benvingudes i benvinguts a la XX Nit d’Escola Valenciana, en la qual lliurarem el premi Josep Vicent Garcia a la Trajectòria Individual, el premi a l’Ús Social del Valencià i el guardó Extraordinari.

Enguany, la Nit d’Escola Valenciana compleix vint anys, sempre amb l’esperit de reunir persones vinculades a l’Escola Valenciana així com representants institucionals. Aquesta és la vetllada on es lliuraren els guardons de l’entitat a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la nostra llengua en diversos àmbits.

L’acte tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les 19 hores al Centre Cultural El Teular de Cocentaina (el Comtat), estarà conduït per la periodista Amàlia Garrigós i comptarà amb la veu d’Andreu Valor.

Us hi esperem

Més informació: 963 472 783 / escola.v@fev.org


L’entrada a l’acte de lliurament de premis és gratuïta i que cal que t’inscrigues al següent formulari, on també podràs adquirir l’entrada al posterior sopar, que té un preu de 45 € públic general i 42 € a Activistes d’Escola Valenciana*:

Si vols pagar el sopar amb transferència, et demanem que òmpligues el formulari sense seleccionar l’opció de sopar i envies un correu a escola.v@fev.org.

Si tens alguna al·lèrgia o necessitat alimentària, envia’ns un correu a escola.v@fev.org.

* Si eres Activista, rebràs un correu amb el teu codi de descompte


Amb el suport de: