VIII Nit d’Escola Valenciana

Homenatge a Enric Valor

Enguany s’acompleix el centenari del naixement d’un dels nostres escriptors de referència, Enric Valor. Escola Valenciana vol homenatjar i difondre l’obra de l’autor de Castalla i el punt de partida és la Nit d’Escola Valenciana. És per això que l’entitat ha volgut començar la commemoració a Alcoi, la capital de la seua estimada comarca, dels paisatges de les Velletes de la Penya Roja i del Dimoni fumador.

La presentació de les Trobades 2011, el recorregut pels projectes d’Escola Valenciana i el lliurament dels guardons de l’entitat estaran amenitzats per un espectacle conduït per la periodista alcoiana Reis Juan, la lectura d’una de les Rondalles Valencianes i les actuacions musicals dels grups Arthur Caravan i Rapsodes, que comptaran amb les coreografies del grup de dansa Guawasi. Els continguts de l’espectacle faran referència des de diferents registres artístics a la figura i l’obra de l’escriptor de Castalla.

Espectacle i lliurament de guardons:
Dia: 4 de març – Alcoi
Hora: 19:45
LLoc: Teatre Calderón ( Plaça d’Espanya, 14)

És gratuït però cal reservar entrades per ser un aforament limitat.

Sopar:
Hotel AC Ciutat d’Alcoi ( C/ Colom, 1)
Hora: 22:00

Packs Possibles:
1. Entrada Espectacle: gratuït. Cal reservar entrada.

2. Entrada Espectacle + Sopar: 35 € per persona.

3. Entrada Espectacle + Sopar + HOTEL INDIVIDUAL (una nit i desdejuni): 105 €

4. Entrada Espectacle + Sopar + HOTEL DOBLE (una nit i desdejuni): 140 €

ATENCIÓ: LES RESERVES PER AL SOPAR ESTAN EXHAURIDES.

Us oferim quatre possibles packs d’entrades per tal que trieu la modalitat que us interesse. Cliqueu a sobre per veure la informació detallada. Quan entreu a la informació de cada pack podreu realitzar directament la compra. Cal que ens especifiqueu el nom complet de totes les persones a les quals els compreu l’entrada i que ens especifiqueu un telèfon de contacte. Si preferiu, també podeu reservar a través del telèfon 96 347 27 83 o al correu electrònic escola.v@fev.org. Si cliqueu a sobre de cada pack podeu fer la compra directament des de la nostra botiga.

LA DATA LÍMIT DE RESERVES ÉS EL 25 DE FEBRER

I LA FESTA CONTINUARÀ AMB LA NIT DE LA NIT: els assistents al sopar no pagaran entrada. Sols han de presentar l’entrada que tenen d’Espectacle+Sopar.

Amb el suport de: