Ampliem el termini d’inscripcions fins divendres 6 d’octubre!

El Voluntariat pel Valencià és el programa d’Escola Valenciana que vol crear parlants en valencià sense classes teòriques ni exàmens. A més, és un servei totalment gratuït que posa en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol aprendre a parlar fluidament la nostra llengua. El resultat són les “parelles lingüístiques”, compostes per una persona ensenyant i una aprenent que queden una hora a la setmana, durant 10 setmanes, per a conversar en valencià.

Les parelles lingüístiques es formen entre persones d’una mateixa població que queden per conversar en valencià davant d’un café, fent una passejada, anant de compres, visitant un museu, etc. Es tracta de parlar en situacions reals i quotidianes. També tenim modalitat en línia, per si vius lluny o si resulta més convenient per a tu!

Tanmateix, el Voluntariat és molt més. A l’última campanya hem realitzat 82 parelles lingüístiques i des de la seua creació l’any 2005 s’han format més de 10.000. Molts voluntaris continuen repetint, és més, també hi ha persones aprenents que després passen a fer-se ensenyants.

Ampliem el termini d’inscripcions fins divendres 6 d’octubre!

Si el que vols és soltar-te i guanyar fluïdesa en valencià, FES-TE PERSONA APRENENT!

Si el que tens és temps i vols ajudar altres persones a parlar de manera fluïda en valencià, FES-TE PERSONA VOLUNTÀRIA I ENSENYA VALENCIÀ!

Pots inscriure’t al Voluntariat pel Valencià ací:


Amb el suport de: