Escola Valenciana dóna suport als actes de commemoració del I Aniversari de la Primavera Valenciana

Un dels primers actes que s’han anunciat ha estat aquest concert organitzat per l’Assemblea Lluís Vives i l’Associació Jurídica Primavera Valenciana. Serà el 15 de febrer a les 22:00 hores en el Palau de Congressos de València i es comptarà amb l’actuació de Feliu Ventura, Pau Alabajos, Cesk Freixas, Meritxell Gené, Emma Get Wild, Obrint Pas, Aspencat, Mr. Perfumme, Tórtel, La Habitación Roja, El Diluvi, Julio Bustamante, La Gossa Sorda, Clara Andrés, Maronda, Manolo Tarancón, Sénior i el Cor Brutal, Arthur Caravan, Galavera.També col·laboraran en l’acte Xavi Castillo, Toni de l’Hostal i Eugeni Alemany. 
 
Per accedir a la compra d’entrades i la informació detallada del concert CLIQUEU ACÍ
 
 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: