L’IES Benigasló representarà l’UJI en la final absoluta de la #Lligadedebat a Elx

  • El jurat ha considerat Annabel Forner, de l’IES Betxí, com a la millor oradora de l’edició.

  • En total, 11 equips amb 55 participants adscrits a la Universitat Jaume I de Castelló han participat en la Lliga de Debat local.

  • De l’11 al 13 d’abril se celebrarà la final absoluta de la competició a la Universitat Miguel Hernández (Elx, Baix Vinalopó).

La sala de vistes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I —UJI— ha acollit el dissabte 3 de febrer la fase local de la Lliga de Debat a Castelló, organitzada per Escola Valenciana i la Xarxa Vives. Aquesta fase final eliminatòria s’ha disputat entre 55 alumnes d’onze equips docents adscrits a l’UJI.

El jurat de l’UJI, compost per Rosa Agost, Manel Pitarch, Avel·lí Flors, Laia Porcar, Raül González i Josep Meseguer-Carbó ha considerat l’IES Benigasló de la Vall d’Uixó com a guanyador de la Lliga de Debat. Entre les habilitats que el tribunal ha tingut en compte cal destacar l’adequació de les intervencions, la capacitat d’oratòria, la solidesa de l’argumentació, el treball en equip, l’originalitat del discurs, el bon domini del tema de debat, l’ordenació lògica de les idees, la recerca d’informació, així com la correcció semàntica i formal, entre d’altres. A més, el jurat ha fet menció d’Annabel Forner, alumna de l’IES Betxí, com a la millor oradora de l’edició.

L’IES Benigasló representarà la Universitat Jaume I en la final absoluta de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx els dies 11, 12 i 13 d’abril. Aquesta última etapa reunirà tots els grups vencedors procedents de territoris de parla catalana: la Franja de Ponent, País Valencià, Catalunya del Nord, Andorra, Catalunya, Sardenya i Illes Balears.

La fase local de la Universitat d’Alacant, la Universitat Miguel Hernández i la Universitat de València es desenvoluparà del 8 al 10 de febrer simultàniament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: