Dia de les Dones a les Valls del Vinalopó

La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó vos convida a commemorar el Dia de les Dones amb dues conferències molt interessants a la comarca:

– Dimecres 7 de març a les 19h al Centre Cultural del Pinós “Dones i educació durant la II República i la Dictadura” impartida per Carmen Agulló, professora de la Universitat de València.

La Plataforma “El Pinós contra la violència de gènere” i Cau d’arrels. Associació pel Patrimoni Històric i Cultural juntament amb Terres del Vinalopó – Escola Valenciana amb la col·laboració de l’Excm. Ajuntament del Pinós faran possible aquest acte.

– Dijous 8 de març a les 20h al Centre Cultural Gómez-Tortosa de Novelda “Dones i literatura: la imatge de la dona a través de les obres de la literatura occidental” a càrrec de M. Àngels Francés, professora de la Universitat d’Alacant.

La conferència que es realitzarà a Novelda l’han organitzada de forma conjunta les regidories de Normalització Lingüística i Cultura de l’Ajuntament de Novelda, Terres del Vinalopó – Escola Valenciana i la Universitat d’Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: