El Bassot celebra el 40 aniversari del primer homenatge a Vicent Andrés Estellés

• Reserves per al sopar i adquisició de la samarreta commemorativa: estellesiburjassot@gmail.com

• Més informació: https://www.facebook.com/BASSOT-Associaci%C3%B3-Cultural-218992784798053/

La Coordinadora Horta Nord pel Valencià i Escola Valenciana se sumen als actes organitzats per l’Associació Cultural El Bassot per commemorar el llegat del poeta de meravelles, Vicent Andrés Estellés. Aquesta cita tindrà lloc el proper 14 de setembre, en el marc de la «Xa Nit Estellés a Burjassot: 1979-2019, 40 anys d’homenatges al nostre poeta».  

Els actes de la Xa Nit Estellés arranquen a la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot el dissabte 14 de setembre a les 19 hores amb la Ruta Estellés, de la mà d’Isabel i Vicent Anyó. Més tard, a les 21 hores, l’organització ha previst el tradicional sopar i l’actuació de la cantautora GEM a l’antic Mercat, a més del recital de poemes estellesins amb la col·laboració del públic.

Enguany, aquesta trobada amb la cultura pren un significat més especial, perquè recorda els joves que van fer possible el primer i únic homenatge en vida del poeta que es va desenvolupar a Burjassot l’any 1979. Ara com ara, molts dels joves d’ençà d’aquell dia continuen amb la flama de la memòria viva del poeta i han format part de l’organització de l’actual reconeixement.  

L’Associació Cultural El Bassot ha creat samarretes amb el disseny del cartell que l’artista Josep Renau creà amb motiu de l’homenatge de 1979. Les persones que vulgen acudir al sopar (14€) i adquirir la samarreta commemorativa (13€) han de reservar al correu estellesiburjassot@gmail.com. Cal incloure nom i cognoms i especificar si es fa la reserva per al sopar i la samarreta o bé per a una de les dues coses. És important indicar si es vol un menú vegetarià o vegà i la talla de samarreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: