Escola Valenciana participarà en el col·loqui «La política educativa a debat»

• L’entitat anima la ciutadania a assistir a aquesta trobada per reflexionar sobre l’avenir de l’ensenyament públic.

La Plataforma per l’Ensenyament Públic ha organitzat la taula redona «La política educativa a debat. Reptes per l’escola pública», que tindrà lloc el dimarts 29 d’octubre a les 18’30 hores a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València (Av. Blasco Ibáñez, 30).

El col·loqui, moderat per la vicepresidenta de FAMPA València, Agnès Úbeda, comptarà amb les intervencions del membre de la Comissió d’Educació d’Escola Valenciana, Ismael Sanz; la professora jubilada, exportaveu d’USTEC i membre del Seminari Ítaca d’Educació Crítica, Rosa Cañadell, així com l’educador social en “Espacio del Caracol” i secretari de Comunicació de FE CCOO, José Antonio Rodríguez.

Aquest acte ha sigut organitzat per les entitats i sindicats que formen la Plataforma per l’Ensenyament Públic: Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua, STEPV – Intersindical Valenciana, FAMPA València, CCOOPV – Federació d’Ensenyament, UGT – FETE Ensenyament, FAMPA-Penyagolosa, FAMPA-Enric Valor, CGT, Confederació AMPAs Gonzalo Anaya, CAVECOVA, FAAVEM, ADIES PV, Acontracorrent, SAÓ, AVDIP, MRP, ADIDE, Sindicat d’Estudiants, València Laica, FEU – València, FEPV, FdE i BEA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: