Les Falles enceten La Gira 09

Comença la Festa de la Música en Valencià. Escola Valenciana i l’entitat de joves Reviscola, amb la col·laboració de la Universitat de València i l’Ajuntament de Burjassot, us convidem al concert que donarà el tret de sortida a la quarta edició de La Gira, el festival itinerant de música en valencià, que se celebrarà el proper dimarts 17 de març a l’auditori de la casa de cultura de Burjassot a partir de les 22:30, amb les actuacions de La Gossa Sorda, Orxata Sound System i un grup que pots triar al Facebook de La Gira.

El concert de falles serà el primer d’una llarga llista, que durà arreu de les nostres comarques les millors propostes de la música en valencià. Més d’una vintena de concerts que clouran el cap de setmana del 10 i 11 de juliol a Benlloch.

Per a arribar al concert, que serà gratuït, podeu fer-ho aganfant el tramvia, que oferirà servei tota la nit a falles, i baixant a la parada de La Granja.

Com triar el teu grup preferit?

Per a poder votar pels grups, heu d’entrar a les causes d’Escola Valenciana, dins del nostre Facebook, i escollir entre els grups que estan creant les seues causes.

Com proposar grups perquè actuen al concert de Falles?

 Doncs ens has d’enviar un correu electrònic a gira@fev.org, amb el nom del teu grup i el titular facebook que administrarà la qüestió, així com un número de telèfon per poder contactar amb vosaltres. Escola Valenciana crearà un causa amb el nom del teu grup i us farà administradors de la mateixa, de manera que podreu penjar la vostra imatge i el vostre propi text. Només caldrà que busqueu la causa en el buscador facebook i la poseu en el vostre perfil. Posteriorment ja podeu convidar els vostres amics i amigues del facebook a votar per la vostra opció.

El concurs s’enceterà aquest dijous 5 de març i es tancarà el proper dijous 13 a les 00:00. Divendres de matí ens posarem en contacte amb vosaltres. Les condicions d’actuació són tancades: un catxé de 600 euros + IVA més les dietes dels membres del grup (sopar i consumicions).

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: