"Camps: No en el Meu Nom"

Ahir a migdia (12.34 h.),  després de vint dies d’espera i saltant-se la normativa de temps en la comunicació de permisos, l’Ajuntament de València va enviar un fax on es denegava el permís de sonorització per a l’acte final de Missatges a Camps i Homenatge a la Comunitat Educativa  que prepara Escola Valenciana per a dijous a la Plaça Manises (19.00 h.).  L’acte és manté i us esperem a tots i a totes, i a més, us proposem que li digueu Camps:  No en el Meu Nom.

 

Com fer-ho?

Copia i pega aquest missatge en el teu correu:

"Senyor Francisco Camps, un cop més vosté ha demostrat el seu talant antidemocràtic censurant actes i atemptant contra la llibertat d’expressió, menyspreant una part important de la població valenciana. En només una setmana vosté ha intentat prohibir la Concentració contra la Corrupció, el dret a manifestar-se de les víctimes del metro i ara l’acte de final de curs  d’Escola Valenciana. Sàpiga que contra la censura apostem per les paraules, front a la gestió caòtica i gran events apostem pels serveis públics de qualitat com l’ensenyament; front al pensament únic i monolingüisme apostem per la diversitat i obertura; front a la corrupció apostem per la dignitat,  honradesa i treball diari; front al seu model econòmic fallit apostem per un nou model productiu basat en l’eficiència;  front a la destrucció del territori apostem per un urbanisme al servei de la ciutadania. Per tot això li demane la seua dimissió com a president dels valencians i valencianes, vosté ha deixat de representar-nos, ens avergonyeix"

Envia’l a les següents adreces (copia i pega-les en el teu correu):

alicante@pp.es, castellon@pp.es, partidopopular@pp.es, drets@fev.org, valencia@pp.es, nngg@ppval.org, slinares@corts.es, phernandez@corts.es, casensio@corts.es, scortes@corts.es, ygarcia@corts.es, vsoria@corts.es, atencion@pp.es, webmaster@corts.es, alcaldia@valencia.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: