Escola Valenciana es suma a les queixes per l’eliminació del valencià a Carrefour

La direcció de l’empresa francesa d’alimentació Carrefour ha decidit eliminar l’opció del valencià de la retolació i dels caixers de pagament automàtic dels seus establiments del País Valencià. Aquest fet, del qual se n’han fet ressò els mitjans aquesta setmana, s’ha donat com a conseqüència de les pressions exercides per una campanya encetada des de diversos portals d’Internet. Escola Valenciana vol manifestar el seu complet rebuig a l’actitud mostrada per l’empresa Carrefour.

 

Escola Valenciana ha constatat com altres grups comercials, com per exemple Mercadona i Consum, augmenten l’ús i presència del valencià. L’actitud mostrada per Carrefour explicita una actitud que no es correspon amb la d’una empresa que vol actuar d’una manera ètica i responsable. Per tot això, Escola Valenciana també es suma a les queixes i demana al grup Carrefour que rectifique amb la seua actitud i així avance amb una actitud positiva, moderna i oberta. Per fer saber a l’empresa l’oposició a aquesta mesura podeu enviar les vostres queixes a la següent adreça: cuentaseloacarrefour@carrefour.com

 

Model de queixa. CARREFOUR – País Valencià Distingits senyors / Distingides senyores: Els manifeste el meu rebuig per l’eliminació del valencià en els rètols dels seus caixers de pagament automàtic. Els demane que, com fan altres establiments i cadenes comercials, contribuesquen a l’avanç i la normalització de la nostra llengua amb una actitud positiva, moderna i oberta. Confie que rectifiquen i tornen a incorporar el valencià en la retolació dels seus caixers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: