Les Trobades 2015 comencen el 28 i el 29 de març a Agullent i Vila-real

28 de març: Trobada a Agullent 
La Vall d’Albaida és la comarca que enguany enceta les Trobades 2015 amb el lema ‘L’escola que volem’. Serà el dissabte 28 de març a Agullent gràcies al treball de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la defensa i l’Ús del Valencià en coordinació amb els centres escolars i entitats i col·lectius de la comarca. 
 
 
 
 
29 de març: Festa per la Llengua a Vila-real
Els Col·lectius per la Llengua i la Cultura de Castelló organitzen enguany la festa d’estima pel valencià de la Plana Alta i la Plana Baixa a Vila-real, amb el suport i participació de l’ajuntament, col·lectius i centres educatius. 
 
 
 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: