Escola Valenciana convoca la ciutadania, entitats i sindicats a la concentració davant de les Corts pel requisit lingüístic

Aquest dijous serà la tercera vegada que Escola Valenciana es concentrarà a les Corts com una acció més programada dins la campanya "Requisit lingüístic ja!", encetada en el marc de les Trobades 2016. Es tracta d’una represa de la iniciativa històrica de l’entitat, que forma part del seu ideari des que va nàixer a principis dels anys vuitanta. 

Els representants d’Escola Valenciana repartiran material informatiu per explicar els assistents que la introducció de la competència lingüística a totes les administracions públiques contribuirà al respecte dels drets humans, alhora que afavorirà el procés de normalització de la llengua. El cantaire David Reig acudirà a l’acte i interpretarà la cançó d’Al Tall Tio canya.

TEMA: CONCENTRACIÓ DAVANT LES CORTS PEL REQUISIT LINGÜÍSTIC
DIA: DIJOUS 16 DE JUNY DE 2016
HORA: 19 HORES
LLOC: CORTS VALENCIANES (PLAÇA DE SANT LLORENS, 4)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: