Com usar internet per fomentar la lectura

La Fundació Bromera organitza les Jornades Formatives per al Professorat “Com usar internet per fomentar la lectura: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram…”.

Les Jornades Formatives per al Professorat “Com usar Internet per fomentar la lectura: YouTube, Twitter, Facebook, Instagram…” són una trobada de docents on compartir punts de vista, impressions, experiències i coneixements al voltant de l’educació, les xarxes socials i el foment de la lectura.

Es tracta d’una activitat formativa homologada per la Conselleria d’Educació, Cultura, Recerca i Esport, on les persones assistents tindran l’oportunitat d’aprendre d’un equip multidisciplinari de ponents de gran qualitat, format per professionals del periodisme, la literatura, la docència, la recerca i la llengua. També hi haurà booktubers.

Durant la trobada, s’exploraran les possibilitats educatives de YouTube, es connectarà la literatura i les noves tecnologies a través de blogs i xarxes socials, i s’ensenyarà a treballar les eines que la xarxa ens posa a l’abast, a més de conèixer diversos projectes innovadors que s’estan duent a terme en l’actualitat i que fusionen tecnologia i lectura.

jornades-formatives-professorat_2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: