Contarelles i camins: Elx

Escola Valenciana, el Voluntariat pel Valencià i el Casal d’Elx d’ACPV, han organitzat una visita a Elx el proper dissabte 24 de març a les 10 hores. El punt de trobada serà a la porta del MAHE (c/ Diagonal del Palau).

Aquesta serà la setena excursió de ‘Contarelles i camins’, una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conéixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

La jornada lúdica i de convivència ha comptat amb la implicació d’associacions com la Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, La Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, la Cívica, El Teix d’Ibi, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, el Rogle de Novelda, l’Ajuntament d’Elx i AVIVA Agència de Promoció del Valencià.

INSCRIPCIONS

L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar (15€ aprox.) abans del 22 de març.

Escola Valenciana – Voluntariat pel Valencià: 659 052 214

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: