Contarelles i Camins visita el Barranc dels Molins i el Museu del Joguet d’Ibi

  • L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar al telèfon 659 051 088.

El proper dissabte 26 de maig a les 9’30 hores a la Plaça de les Corts d’Ibi (Ajuntament Vell) arranca la vuitena excursió de ‘Contarelles i camins’. El Teix d’Ibi ha organitzat aquesta jornada lúdica i de convivència, en la qual els participants podran visitar el Barranc dels Molins i, de vesprada, a les 17’30 hores, el Museu del Joguet.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar, que costa 20€, al mòbil 659 051 088. Tot i que el recorregut és fàcil, l’organització recomana roba còmoda i calçat esportiu.

Contarelles i Camins aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i el sud del País Valencià amb la intenció de fer país i acostar la riquesa cultural que està a l’abast de la ciutadania. Amb tot, es tarcta de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la implicació d’associacions com la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, La Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, la Cívica, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, Escola Valenciana, el Raig de Crevillent i el Rogle de Novelda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: