Contarelles i Camins organitza una ruta modernista a Novelda

  • L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar al telèfon 659 051 088.

El proper dissabte 16 de juny a les 10’30 hores a la Plaça de la Magdalena de Novelda tindrà lloc la novena excursió de ‘Contarelles i camins’. La Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó i El Rogle han organitzat una Passejada Modernista pel cor de Novelda. Aquesta jornada lúdica i de convivència inclou la visita al Santuari de Sta. M. Magdalena, el carrer Major, la Plaça Vella, el Casino, el Centre cultural Gómez-Tortosa, la Casa Museu Modernista, així com els carrers més emblemàtics del poble.

L’activitat és gratuïta, però cal reservar el dinar, que costa 15€, al mòbil 659 051 088. Tot i que el recorregut és fàcil, l’organització recomana vestir roba còmoda i calçat esportiu. L’única despesa que s’ha de fer durant la passejada és la visita a la Casa Museu Modernista, perquè es tracta una entitat privada. El donatiu són 2€ i els participants decideixen entrar-hi o no.

Contarelles i Camins aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i el sud del País Valencià amb la intenció de fer país i acostar la riquesa cultural a la ciutadania. Amb tot, es tracta de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la implicació d’associacions com la Coordinadora per la Llengua Terres del Vinalopó, el Rogle de Novelda, l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, La Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, la Cívica, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, Escola Valenciana i el Raig de Crevillent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: