Contarelles i Camins: Fira de Nadal de Xixona 2018

Contarelles i Camins: Fira de Nadal de Xixona 2018

9 de desembre de 2019
11.00 h Punt de Trobada: Casa de Cultura de Xixona (C/ de la Mare de Déu de l’Orito, 62, Xixona)
La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí ha organitzat una passejada per la «Fira de Nadal de Xixona» el pròxim diumenge de desembre de 2018

11.00 h Punt de Trobada: Casa de Cultura de Xixona (C/ de la Mare de Déu de l’Orito, 62, Xixona)
Passejada pel nucli antic de Xixona i visita a la Fira de Nadal

Aquesta activitat de ‘Contarelles i camins’, és una iniciativa que aplega un bon nombre d’entitats de les comarques del centre i sud del País Valencià amb la intenció de fer país i conèixer més de prop la riquesa cultural que tenim al nostre abast. Amb tot, tractem de lligar la literatura amb el paisatge, i difuminar les fronteres de l’espai íntim de les llegendes amb l’espai real.

La jornada lúdica i de convivència ha comptat amb la implicació d’associacions com l’Ateneu Cultural Republicà de Petrer, Escola Valenciana, la Coordinadora de l’Alcoià i Comtat pel Valencià, El Teix, la Coordinadora d’Escoles d’Ensenyament en Valencià La Costera, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Baixa, la Coordinadora Comarcal per l’Ensenyament en Valencià de la Marina Alta, l’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, el Raig de Crevillent, Coordinadora per la llengua Terres del Vinalopó i el Rogle de Novelda.

Per qüestions organitzatives es recomana fer inscripció
Activitat gratuïta.
La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí: 607 930 565, lacivica.cat@gmail.com 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: