Regalem igualtat, juguem sense sexisme

Escola Valenciana, a través de la Comissió d’Igualtat, du a terme una campanya nadalenca amb el lema “Regalem igualtat, juguem sense sexisme” amb l’objectiu de conscienciar en la construcció d’una societat més igualitària també amb jocs sense estereotips de gènere.

La campanya s’inclou en les activitats de la Comissió d’Igualtat per una educació inclusiva i diversa basada a desfer estereotips de gènere en la compra de joguets. Els materials també inclouen un model de carta de desitjos perquè l’alumnat puga omplir-la al seu gust, amb l’encapçalament:

A l’atenció de:

Enguany us demane poder jugar sense sexisme i en igualtat. Us demane que no em porteu regals en funció de si sóc xiqueta o xiquet, perquè les xiquetes també hem d’aprendre a construir, a posar cargols i canviar bombetes, i els xiquets també hem d’aprendre a tindre cura dels infants, a netejar i cuinar. Perquè totes les persones volem créixer i construir una societat igualitària.

Els centres escolars podeu descarregar els materials ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: