El Feslloc 2019 arranca aquest dijous!

• L’actual edició destaca per comptar amb major presència de dones sobre l’escenari.

• El Feslloc publica el manifest: «País Valencià: terra, llengua i feminisme».

• Entrades i abonaments: https://www.wegow.com/es-es/compra/feslloc-2019

• Més informació: https://feslloc.com/

Dijous arranca l’edició d’enguany del Feslloc, el festival transformador del País Valencià, que se celebrarà com sempre a Benlloc, de l’11 al 13 de juliol. Aquesta tretzena edició destaca per seguir oferint la millor música feta en valencià, però, a més, enguany, s’ha fet una aposta per fer un discurs polític més explícit amb la publicació del manifest: «País Valencià: terra, llengua i feminisme». El manifest destaca el compromís del festival amb la cultura, el país, la ruralitat, l’ecologisme, la llengua, i el feminisme, i per declarar-se un espai lliure d’agressions masclistes, LGTBIQA, antiracista i antiislamòfob.

En aquest sentit, s’han fet diverses accions, enguany serà l’edició amb més dones sobre l’escenari ―en concret, hi haurà 15 grups liderats per dones o amb dones músiques―, com sempre hi haurà un punt violeta, i s’han organitzat un taller d’autodefensa feminista no mixt i diverses xarrades: sobre extrema dreta, migració, noves ruralitats, i cultura i música en català, que tindran lloc en un espai chill out nou. Destaca el fet que l’organització Open Arms, que participarà en les xarrades, ha volgut donar suport explícit al festival.

En aquest enllaç es troba el dossier de premsa complet amb el manifest, cartells, fotografies i informació de tots els grups i dossier amb tots els detalls explicats extensament del festival: https://cloud.neualcarrer.org/s/sfnBTp5GgoKgJiK

Bus per a anar al Feslloc

L’organització del Feslloc ha previst quatre rutes amb bus per possibilitar l’assistència al festival:

RUTA 1: Ruta Castelló de la Plana-Benlloc.

RUTA 2: València – Benlloc – València.

RUTA 3: Comarques centrals: Castalla – Cocentaina- Ontinyent- Xàtiva– Benlloc.

RUTA 4: Ruta del sud: Elx- Alacant – Benissa – Oliva – Benlloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: