La Cívica – Escola Valenciana enceta el curs escolar amb la conferència «Impacte i valor econòmic del valencià»

• L’acte tindrà lloc el dijous 19 de setembre a les 19 hores a la Seu Universitària d’Alacant.

«Impacte i valor econòmic del valencià» és la xarrada que ha organitzat La Cívica – Escola Valenciana per donar la benvinguda al nou curs escolar. L’acte tindrà lloc el proper dijous 19 de setembre a les 19 hores a la Sala Emilio Varela de la Seu Universitària Ciutat d’Alacant (carrer Ramón y Cajar, 4).

La conferència comptarà amb les intervencions del tècnic d’investigació de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques, Fernando Pascual Lavilla, i el mestre de llengües i membre de la Unitat per a l’Educació Multilingüe de la Universitat d’Alacant, Ignasi Carbonell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: