Escola Valenciana ofereix un curs de formació per als centres inscrits en la Lliga de Debat 2020

• El 8 de novembre acaba el termini per fer la preinscripció en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.

Vídeo de la Lliga de Debat 2020.

• Informació de la Lliga de Debat al País Valencià: pàgina d’Escola Valenciana / lligadebat@escolavalenciana.org / 607 930 565.

«Argumentació i oralitat. El debat com a mètode» és el curs que Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua ofereix als centres educatius que participen en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2020. Es tracta d’una activitat formativa reconeguda per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i homologada amb 20 hores. Cal inscriure’s en la formació a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO_e2kU751MDoTJqRfX8gLs5S7GOFzXwYxchI8Bo9voDnvEA/viewform

El curs comprén 6 hores presencials i 14 hores dedicades a l’organització i formació dels equips que participen en la Lliga de Debat dels respectius centres educatius. Les sessions presencials s’impartiran a Castelló el 13 de novembre a l’aula 108 d’El Menador – Espai Cultural i el 30 del mateix mes a la Sala d’Actes de l’edifici de Postgrau de la Universitat Jaume I; a València es desenvoluparà el dia 27 de novembre a l’IES Lluís Vives i el 8 de gener al SEDI de la Universitat de València (c/ del Doctor Moliner, 62. Burjassot) i, en el cas d’Alacant, tindrà lloc el 3 de desembre a la seu de La Cívica – Escola Valenciana (c/ Perú, 16) i el 14 de gener a la Universitat d’Alacant.

En un altre ordre de coses, Escola Valenciana recorda als centres educatius que encara estan a temps de participar en la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2020. La formalització de la preinscripció es fa a través d’aquest enllaç i el termini finalitza el proper 8 de novembre: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQlThAwtd2eeokBslEZAEd2ps6ftJ-HhI-J8YCiZYIefBjQg/viewform

Per qualsevol dubte o aclariment sobre la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat o sobre el procés de reconeixement i certificació cal enviar un correu electrònic a lligadebat@escolavalenciana.org o bé al telèfon al 607 930 565.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: