Escola Valenciana i Espai País Valencià organitzen el Cicle de cinema valencià a Barcelona

L’entrada és gratuïta i només cal reservar l’entrada emplenant aquest formulari per raons de control de l’aforament: bit.ly/2Tv8266

Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua i Espai País Valencià organitzen el Cicle de cinema valencià a Barcelona que tindrà lloc els dies 9, 16 i 23 de desembre als Cinemes Girona de Barcelona (Carrer Girona, 175).

L’objectiu d’aquest cicle és visibilitzar les produccions cinematogràfiques valencianes a Catalunya, amb la projecció de tres pel·lícules recents com són La mort de Guillem (2020), La innocència (2019) i M’esperaràs? (2017).

El cicle començarà amb un cinefòrum i la projecció de La mort de Guillem el 9 de desembre a les 20h.; el cinefòrum comptarà amb la participació de Glòria March (actriu protagonista) i Sergi Moreno (productor de Lastor Media). La segona projecció serà La innocència el 16 de desembre a les 20h. i la tercera i última i M’esperaràs? el 23 de desembre a les 20h.

Aquest cicle de cinema compta amb la col·laboració de Drac Màgic i el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya i l’àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: