Cinema d’estrena: ‘Tom i Jerry’ en valencià a Castelló

Escola Valenciana i Col·lectius per la Llengua de Castelló han organitzat projeccions de la pel·lícula Tom i Jerry als cinemes OCINE ESTEPARK (Av. Enrique Gimeno, 101 – Castelló de la Plana) els caps de setmana fins a finals de maig.

Les projeccions es realitzaran a les 12.00 hores dels dissabtes i diumenges del 24 d’abril al 16 de maig

La parella de gat i ratolí més famosa de la història del cinema es retroba en una nova pel·lícula que integra acció real i animació per ordinador. El millor hotel de Nova York acull el casament del segle, i l’experta mestra de cerimònies Kayla serà l’encarregada que el ratolí no arruïni la gala. Tom és contractat per atrapar Jerry, que inicien una aferrissada persecució que provoca alguns incidents imprevistos.

Sinopsi:

Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar. Però, aquesta vegada, en una ubicació diferent. Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar Tom, per atrapar Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: