La llavor del valencià germina a Petrés

Aquest matí s’han celebrat les ReTrobades 2021 del Camp de Morvedre

Aquest matí ha tingut lloc a Petrés la ReTrobada 2021 ‘Llavors del futur’ a la comarca el Camp de Morvedre. L’acte, organitzat per la Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià Camp de Morvedre i l’Ajuntament de Petrés ha començat amb la sembra de llavors al costat de l’ermita del municipi.

Aquestes són part de les més d’un milió de llavors que Escola Valenciana ha repartit arreu del País Valencià, amb la col·laboració del Centre d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana, depenent de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Aquesta sembra de llavors és una metàfora del compromís que tenim amb el valencià, al qual hem de “regar, estimar i fer créixer”. Després d’aquesta sembra, tot el públic assistent s’ha desplaçat al pati de l’escola de Petrés, on ha tingut lloc l’acte de lliurament dels Premis Sambori de literatura en valencià del Camp de Morvedre.

Després del lliurament de premis, ha tancat aquesta ReTrobada l’actuació del cantautor infantil Dani Miquel. A l’acte ha la diputada de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Dolors Gimeno, i representants sindicals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: