Arranca una nova convocatòria del Voluntariat pel Valencià

Aprenents i ensenyants poden inscriure’s del 16 al 31 de gener en voluntariatpelvalencia.org

Escola Valenciana ha obert una nova convocatòria del Voluntariat pel Valencià. Aquest dilluns arranca el període d’inscripció, en el qual les persones interessades a participar com a voluntàries i aprenents, tant en el rol d’aprenent com d’ensenyant, podran inscriure’s a través de la pàgina web voluntariatpelvalencia.org fins dimarts 31 de gener.

El programa Voluntariat pel Valencià posa en contacte persones que parlen valencià amb aquelles que desitgen millorar la fluïdesa en la seua parla, oferint la possibilitat de mantindre una sessió de pràctica de 60 minuts una vegada per setmana durant 10 setmanes. Segons la coordinadora del programa, Xon Domènech, “el Voluntariat és una oportunitat única per a aquelles persones que volen practicar la seua llengua mentre ajuden a altres a millorar la seua”.

A través de les converses amb una persona valencianoparlant, les i els aprenents “poden adquirir una millor comprensió de la gramàtica i el vocabulari, així com una pronunciació més precisa”. A més, “aquest programa ha format milers de parelles des de la seua creació en 2005 i moltes persones voluntàries continuen repetint i, a més a més, també hi ha aprenents que després passen a fer-se ensenyants.”

Domènech també destaca que “el programa és completament gratuït i està obert a tothom que desitge millorar la seua llengua, independentment del nivell d’inici. A més, les sessions es realitzen en un ambient relaxat i sense pressió, permetent que aprenents practiquen de forma còmoda i eficient.”

Un comentari a “Arranca una nova convocatòria del Voluntariat pel Valencià

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: