Escola Valenciana convida a visitar la mostra ‘Carme Miquel: Homenatge a una mestra compromesa’

Posa a disposició dels centres educatius el material didàctic complementari l’exposició

El dijous 19 d’octubre es va inaugurar al Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) l’exposició ‘Carme Miquel: Homenatge a una mestra compromesa’. Una mostra que podrà veure’s fins al 4 de febrer a la Sala Nova del MuVIM i que repassa la vida de la mestra, escriptora i activista Carme Miquel i Diego, al mateix temps que recorre els últims 75 anys de l’educació en el nostre territori.

Així, des d’Escola Valenciana conviden la ciutadania a acostar-se a aquest treball que, en definitiva, reflecteix el caràcter d’una mestra inquieta, compromesa amb el canvi educatiu i social i amb el foment d’una ensenyança atractiva i viva.Cal destacar que la mostra és, a més, un treball que s’ha bastit de manera cooperativa, amb el desig de fer visible una Carme alegre, lluitadora i membre d’un llinatge de mestres valencianes compromeses amb l’ensenyament del valencià.

A més, Escola Valenciana, que ha col·laborat en la realització d’aquesta exposició, posa a disposició dels centres escolars el material didàctic adaptat a tots els nivells educatius per a treballar la figura de Carme Miquel a les aules. Al llarg de la mostra, hi ha codis QR on es poden trobar aquestes unitats didàctiques preparades per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

A més a més, les visites a la mostra podran deixar la seua empremta gràcies a la part més interactiva de l’exposició, unes rèpliques de ‘mariscalets’, és a dir, les peces amb una rudimentària forma humana, que estan preparades per a rebre la imaginació de les persones visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: