El Millarts VAM Fest acollirà l’últim concert de El Diluvi a Castelló

  • La primera edició del festival tindrà lloc a Argelita del 24 al 26 de novembre
  • El grup, que ha anunciat una parada temporal, ha publicat un nou disc, anomenat El Primer ball
  • Escola Valenciana organitzem la I Fira d’Entitats

El Millarts VAM Fest acollirà un dels últims concerts de El Diluvi a Castelló abans de la seua parada temporal als escenaris. El grup ha publicat un nou disc anomenat El primer ball, (Halley Records, 2023), una recopilació de les seues últimes cançons amb una d’inèdita: ‘El caminant’, que ha comptat amb la col·laboració de Carles Belda. A banda de la mítica banda valenciana, el festival està format per noms com Xavi Sarrià, Pepet i Marieta, Tesa, Dani Miquel, Xavier de Bétera, APA, Palmer, Maluks i Trobadorets.

D’accés totalment gratuït, els concerts tindran lloc en dos punts de la població: la carpa de festivals i la Plaça de l’Església. Durant tres dies Argelita convertirà els seus carrers en tota una festa per la llengua, amb tallers, una mostra de foc, una acampada lliure i una fira d’entitats, organitzada per Escola Valenciana.

Inscriu-te a la fira d’entitats i participa!

? https://forms.gle/a1sDGjZiU8MxAJab6

L’esdeveniment és una iniciativa que naix des de l’Ajuntament d’Argelita i de la Productora Metrònom i compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana i Escola Valenciana.

Aquest festival té un caràcter simbòlic, donat que l’Alt Millars és una zona de predomini lingüístic històric castellà. La fita suposarà una bona mostra de convivència i de valenciania, omplint durant tres dies els carrers d’Argelita de llengua, festa i música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: