-NOS! impulsarà mobilitzacions contra els atacs al valencià del govern

Les proposicions de llei presentades per PP i VOX ahir, especialment la d’educació, pretenen marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana

-NOS! Llengua i país, conglomerat d’entitats per la defensa i la promoció del Valencià, impulsarà pròximament mobilitzacions contra les pretensions del govern valencià d’arraconar al màxim l’ús vehicular del valencià a l’ensenyament mitjançant una proposta de llei que substituirà l’actual llei de plurilingüisme. També considera inacceptable el control ideològic i polític de la nova corporació que s’estableix en la nova llei d’Àpunt i rebutja frontalment la proposta de llei de concòrdia que pretén esborrar de la memòria de la ciutadania valenciana la repressió la repressió de la democràcia i de la llengua durant els 40 anys de dictadura feixista.

-NOS! Llengua i país s’oposa i rebutja aquestes propostes presentades per PP i VOX per ser regressives, i discriminatòries, especialment la d’educació, que pretén marginar el valencià del sistema educatiu i del conjunt de la societat valenciana, i convertir-lo en un element de confrontació social.

És per això que -NOS! Llengua i país impulsarà mobilitzacions contra aquests greus atacs al valencià i donarà suport a qualsevol acció de les entitats que en formen part per defensar la llengua i la democràcia al País Valencià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: