Nadal en casa Els Cupiello

“Nadal en casa Els Cupiello”, una comèdia d’Eduardo de Filippo dirigida per Joan Peris al Teatre El Micalet de València. Amb Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Héctor Fuster, Dani Machancoses, Ciro Maró, Isabel Requena, Ximo Solano i Bruno Tamarit. Últim cap de setmana

PROMOCIÓ ESPECIAL 2×1 per a les Amistats d’Escola Valenciana hui divendres 12 de gener. Reserveu enviant un e-mail amb nom i cognoms a taquillamicalet@gmail.com. Recollida d’entrades i pagament, el mateix dia de l’espectacle a la taquilla del teatre.

PER QUÈ NO VOS HEU DE PERDRE
NADAL EN CASA ELS CUPIELLO? 

 Perquè és una de les comèdies més divertides d’Eduardo de Filippo, actor, dramaturg, director i humorista napolità que sabia retratar la quotidianitat com ningú.

  • Perquè és un clàssic dels Nadals a Itàlia.
  • Perquè el director, Joan Peris,signa una proposta escènica exquisida que beu del neorrealisme italià.
  • Perquè és una bona oportunitat per veure junts en escena a sis actors i tres actrius de generacions diferents que actuen i canten en un treball fantàstic: Pilar Almeria, Paula Braguinsky, Josep Manel Casany, Héctor Fuster, Dani Machancoses, Ciro Maró, Isabel Requena, Ximo Solano i Bruno Tamarit
  • Perquè el paper protagonista del pare de família, Luca Cupiello, l’interpreta Josep Manel Casany, FINALISTA als Premis MAX, els premis més importants de teatre al nostre país, com a millor actor protagonista per Hamlet Canalla.
  • Perquè el pati de butaques està totalment transformat per acostar al màxim els espectadors a l’escena i fer-los sentir part d’aquesta família tan peculiar: els Cupiello.
  • Perquè Companyia Teatre Micalet es va estrenar en 1995 amb un text de De Filippo, Nàpols Mil·lionària, i ara, 22 anys després, la companyia tria de nou una comèdia d’aquest autor per continuar en el seu objectiu de mostrar els grans textos del teatre universal en valencià. 

• Perquè no podreu parar de riure amb aquesta comèdia de personatges entranyables, còmics i propers, amb el peculiar llenguatge de Luca Cupiello, amb els malentesos i embolics que sorgeixen entre tots els membres de la divertidíssima família Cupiello.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb el suport de: